Tijdens het bestelproces op Probo.nl kun je kiezen of je de bestelling zelf ophaalt of laat bezorgen.

De bezorgkosten worden bepaald op basis van de grootte van jouw order, hoe snel je jouw bestelling wilt laten bezorgen en afhankelijk van jouw prijslijst. Alle spoedtoeslagen en de bezorgdatum worden overzichtelijk weergegeven tijdens het bestellen. 

Door de pakketten van jouw bestelling slim te combineren houden we de verzendkosten laag. Bepaal zelf de bezorgdatum en welke bezorgoptie het beste bij jou past. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling in huis hebt en wat de kosten zijn!

1. Express

Je hebt je bestelling vóór 11:00 uur ‘s ochtends in huis. Volg jouw zending met track & trace.

2. Standaard

Bezorging op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur op de door jou gekozen bezorgdatum. Volg jouw zending met track & trace.

Express en Standaard formaten en gewichten

*Bij pakketten zwaarder dan 50 kg berekenen we 'Onbezorgd standaard' transport 

Plaatmateriaal

*'Extra groot' is alleen mogelijk via een standaard levering.

3. Onbezorgd standaard

Speciaal voor grote pakketten met een verpakkingsmaat vanaf 180 cm. Voor deze pakketten ontvang je tussen 6:00 en 10:00 uur een track & trace link in een e-mail. Via die link kun je bekijken binnen welk tijdvenster van twee uur het pakket bezorgd wordt.

4. Onbezorgd vast tarief

Handig bij grote bestellingen of als je meerdere bestellingen wilt combineren. Ongeacht het aantal artikelen óf de afmetingen: bij Onbezorgd vast tarief staat de prijs vast. Bezorging is op de door jou gekozen bezorgdatum tussen 8:00 en 18:00 uur.

5. Afhalen

Kom je liever persoonlijk langs om jouw bestelling af te halen? Dan betaal je €1,95 voor handeling en verpakkingskosten. En de koffie is gratis! Bekijk hier de adressen en openingstijden.

Op Probo.nl vind je de bezorgkosten naar andere Europese landen. Log in, selecteer jouw product en bekijk de bezorgkosten.

Heeft u het antwoord gevonden?