Heb je een bestand waarvan de ingevoerde afmetingen groter zijn dan de maximale printbreedte van het geselecteerde materiaal? Dan kun je in de Probo Upload zelf je bestand opdelen. Selecteer bij Opdeling de door jou gewenste keuze. Er verschijnen één of meer opdeel-lijnen in het scherm. De vier verschillende opties om jouw ontwerp op te delen lichten we hieronder toe.

Standaard
De Upload deelt het bestand automatisch voor je op.

Verticaal
Jouw bestand wordt in de Upload met verticaal gelijkmatig geplaatste lijnen opgedeeld. 

Horizontaal
Jouw bestand wordt in de Upload met horizontaal gelijkmatig geplaatste lijnen opgedeeld. We raden het af om deze opdeling te gebruiken bij doeken met sublimatie inkt. Deze doeken kunnen bij de zomen gaan hangen door de rekbaarheid van de stof.

Handmatig
Verschuif de opdeel-lijnen zelf in de gewenste opdeling, afhankelijk van de maximale afmetingen van het gekozen materiaal. Bij handmatig opdelen sleep je de opdeel-lijn(en) met je muis in de gewenste positie. Je kunt lijnen toevoegen met de groene plus-knop en lijnen verwijderen met het rode kruisje.

Tip: wil je zelf exact de juiste positie van de opdeel-lijn(en) bepalen? Vul dan per lijn handmatig de afstand tot het beginpunt in. Zo weet je exact hoe jouw bestand wordt opgedeeld.

Heeft u het antwoord gevonden?