Vul voor labels altijd de label template in

Soms is het handig om je bestelling in delen te laten verpakken. Je bestelt bijvoorbeeld 100 vlaggen en wilt ze per 5 gebundeld ontvangen. Of wilt je bestelde doeken per drie in een doos, met op de doos een afbeelding van de inhoud.

Vergeet het vinkje niet
Je regelt het apart verpakken in stap vier van het bestelproces. Na het invullen van jouw referentie vink je de optie 'apart verpakken' aan en gebruik je het invulveld om aan te geven hoe de order verpakt moet worden. Met dit vinkje zorg je ervoor dat de order via jouw klantenteam binnen komt. Zij regelen dat jouw bestelling op de door jou aangegeven manier wordt verpakt. 

Zelf de gewenste labels aanmaken

Wil je dat de dozen worden voorzien van een label, dan maak je zelf labels aan via de label templates voor grote (DOC | PDF) of kleine (DOC | PDF)  labels. Je stelt hiermee zelf je gewenste label samen, bijvoorbeeld met de afbeelding, of je eigen logo. Gebruik daarbij 1 P-nummer (P1/P2/P3) per pagina. Tip: gebruik hiervoor eventueel de productiebon die je na het plaatsen van de order in je account vindt.

Het klantenteam zorgt er vervolgens voor dat de order met de door jou opgemaakte labels wordt bezorgd. Vergeet alsnog het vinkje bij de optie ‘apart verpakken’ niet! 

Heeft u het antwoord gevonden?