Heb je een bestelling die je op meerdere adressen wilt laten afleveren? Dat kan, als het niet binnen 24 of 48 uur op de plek van bestemming hoeft te zijn. 

Vergeet het vinkje niet
Je regelt het afleveren op meerdere adressen in stap vier van het bestelproces. Na het invullen van jouw referentie vink je de optie 'meerdere afleveradressen' aan. Met dit vinkje zorg je ervoor dat de order via jouw klantenteam binnen komt. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling op de door jou aangegeven adressen wordt bezorgd.

Met dit Excel template kun je de afleveradressen aan ons doorgeven. Stuur het ingevulde bestand naar klantenservice@probo.nl samen met jouw ordernummer.

We regelen het graag voor je. Je helpt ons hierbij als je de volgorde in het Excel document hetzelfde laat. 

Daarnaast is het belangrijk dat je in de eerste vier rijen geen adresgegevens zet. Deze worden er automatisch door ons systeem uit gehaald. In het overzicht hieronder zie je wat je waar in moet vullen: 

Kolom A  Naam  (Verplicht)
Vul hier de bedrijfsnaam of volledige naam van de contactpersoon in als het pakket niet voor een bedrijf is. 

Kolom B 2e naam regel (Verplicht)
Vul hier de naam van de contactpersoon in. Heb je in kolom A ook de naam van een contactpersoon gezet? Herhaal deze naam dan hier. 

Kolom C Postcode (Verplicht)
Vermeld de postcode zonder de eenletterige landcode voor bijvoorbeeld België en Duitsland. Postcode B-1000 wordt 1000. 

Kolom D Huisnummer  (Verplicht)
Vul hier het huisnummer in zonder toevoeging. Bijvoorbeeld: 123a wordt 123. 

Kolom E Toevoeging (Optioneel)
Als er geen toevoeging, laat dit veld dan leeg. 

Kolom F E-mail (Optioneel)  

Kolom G Telefoon (Optioneel)  

Kolom H Straatnaam (Verplicht)

Kolom  I Plaats  (Verplicht)  

Kolom J Land  (Verplicht)
Vul hier de tweeletterige afkorting van land in waar het pakket naartoe moet.Een paar voorbeelden: NL, BE, DK, DE, FI, FR, GB, IT, LU, AT, ES, SE. 

De verzendkosten die je in de webshop ziet, zijn standaard voor één afleveradres. Kies je voor meerdere afleveradressen, dan komen deze verzendkosten er voor elk extra adres bij. Neem voor meer informatie contact op met Sales & Service.

Heeft u het antwoord gevonden?